•  beveiliging-inlog
 •  netwerkbeheer
 •  cloud

Netwerkbeheer

Uw netwerk is een van de meest bedrijfskritische onderdelen van uw organisatie. Een storing binnen het netwerk kan ervoor zorgen dat het gehele bedrijf niet meer functioneert. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk operationeel is én blijft. Vanuit preventief oogpunt geven wij advies over hoe uw netwerk zo efficiënt mogelijk kan worden ingericht. 

Door het gebruik van remote control kunnen wij uw netwerk op afstand monitoren en beheren. Deze software maakt het mogelijk om verstoringen binnen uw netwerk op tijd te signaleren. Het controleren van uw systemen is noodzakelijk om uitval te voorkomen. Wij monitoren 24 uur per dag uw serverbeheer, een reactie van onze zijde kan vaak voorkomen dat uw bedrijfsprocessen worden verstoord.

Optimaal gebruik maken van onze automatisering? Wij bieden u diverse mogelijkheden, afhankelijk van uw bedrijfssituatie.

Maatwerk | Optimaal voor elk bedrijf

Tijd voor vernieuwing en behoefte aan maatwerk?

Met een frisse kijk op zaken voeren wij onze dienstverlening uit, elke organisaties heeft zijn eigen behoeftes. Risico's worden onder de aandacht gebracht, uw automatisering moet tenslotte doorgaan zonder enkele onderbreking.

Vrijblijvend brengen wij uw automatisering in kaart, vraag vandaag nog een offerte aan.

Microsoft Certified

Microsoft
Beheerdiensten is Microsoft Certified, hierdoor beschikken wij over de benodigde kennis van alle recente Microsoft platformen.

Contact

 • Adres
  Kelvinstraat 17
  8912 AN Leeuwarden
  06-54787952
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.