•  Hulp op afstand
 •  reparaties
 •  tablet

Mobile Security

Eset vergelijkingstabel

Smartphones worden breed ingezet voor communicatie, entertainment en diensten. Zoals bij kleine computers worden deze apparaten steeds meer gestandaardiseerd en uitgerust met geavanceerde functies. Dit brengt echter gevaren met zich mee zoals uitbating en aanvallen.

ESET Mobile Security heeft een laag CPU verbruik, lage geheugenvereisten en zeer compacte updates die het gebruik van de bandbreedte minimaliseren. Het biedt bescherming aan e-mailbijlagen en andere documenten die worden ontvangen of verzonden, zonder impact op de prestaties. Door de snelle werking van ESET Mobile Antivirus blijft uw inbox overzichtelijk en word sms-spam van ongewenste en onbekende afzenders gefilterd.

Producteigenschappen

Scannen op aanvraag — Scant het geheugen, lopende processen, opgeslagen bestanden en verwijderbare media op malware. Zoekt diep in bestaande mappen om op kwaadaardige malware te detecteren.

Intelligente Firewall — Monitor alle inkomende en uitgaande communicatie, gebaseerd op door de gebruiker gedefinieerde regels.

Quarantaine — Isoleert op een veilige plaats geinfecteerde bestanden en geeft de ervaren gebruiker de mogelijkheid om deze bestanden te herzien, te herstellen of te verwijderen.

SMS/MMS-Antispam — Blokkeert tekstberichten van onbekende afzenders of gebruikt een “blacklist” en “whitelist” om uw sms berichten te filteren.

Enhanced Security System — Verwijder gevoelige informatie en voorkom ongeautoriseerde toegang tot uw data in geval van verlies of diefstal met behulp van het Anti-Diefstal systeem met Remote Wipe.

Remote Wipe — Verwijder al uw data(Inclusief contacten en berichten) van uw telefoon met een enkele SMS, om te voorkomen dat deze in de verkeerde handen terechtkomen. Deze verwijderactie geldt ook voor de memory card in de telefoon.

SIM Matching — Stel een lijst samen met vertrouwde SIM kaarten voor elk apparaat samen. Wanneer er een niet geautoriseerde SIM kaart wordt ingevoerd, word er automatisch een SMS verstuurd naar het opgegeven nummer waarin het IMSI en telefoonnummer staan, zodat de indringers te vinden zijn.

Security Audit —Een snelle check op alle vitale telefoonfuncties – volgens een schema, of direct – zoals batterijniveau, Bluetooth connectiviteit, apparaat zichtbaarheid, vrije schijfruimte en draaiende processen. U kunt direct actie ondernemen wanneer dit nodig is.

 

Links

Contact

 • Adres
  Kelvinstraat 17
  8912 AN Leeuwarden
  06-54787952
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.